Problem

Tutaj piszcie o sprawach forum oraz strony. Piszcie o usterkach propozycjach poprawy itd.

Moderator: A-Team

apis
A-Team
A-Team
Posty: 219
Rejestracja: 2014-03-19, 16:31

Post autor: apis » 2016-08-16, 10:46

Bez zmian , a logowanie z mojego telefonu nadal nie możliwe , ale z innego nie ma problemu problemu.

Awatar użytkownika
eragonc
Rezerwa
Rezerwa
Posty: 472
Rejestracja: 2014-03-12, 21:39

Post autor: eragonc » 2016-08-16, 15:28

Wyczyść ciasteczka czasem pomaga
Był rozkaz więc biegnę, biegnę naprzód
Tam za wzgórzami jest wróg
Ktoś upadł, nie patrzę nawet kto
Przecież za chwilę mogę to być ja

Awatar użytkownika
yeerry
Rezerwa
Rezerwa
Posty: 64
Rejestracja: 2013-12-30, 23:11
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: yeerry » 2016-08-16, 17:23

apis pisze:Bez zmian , a logowanie z mojego telefonu nadal nie możliwe , ale z innego nie ma problemu problemu.
Tzn. z innego idzie wejść na to forum?
W/g mnie nie jest to problem z ustawieniami na forum - bo wtedy nikt z uprawieniami grupy A-Team
(kolor żółty nicka) nie mógł by wejść na to forum - a tylko Ty to zgłaszasz.
Sprawdzałem wczoraj na użytkowniku TEST i nie było problemu.
Prawdopodobnie jest to coś u Ciebie na telefonie.
eragonc pisze:]Wyczyść ciasteczka czasem pomaga
Możesz to zrobić z poziomu przeglądarki bądź programem CCleaner:
https://www.piriform.com/ccleaner/download
Jest też wersja tego softu na Androida w sklepie Play.
Pozdrawiam,
Yeerry

Awatar użytkownika
Forestman
A-Team
A-Team
Posty: 1611
Rejestracja: 2014-01-01, 17:25
Lokalizacja: Piekary Śląskie

Post autor: Forestman » 2016-08-18, 17:52

U Apisa sprawa wygląda tak jak na zrzucie ekranu, do tych części gdzie nie ma pól wyboru w pierwszych kolumnach nie ma dostępu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

apis
A-Team
A-Team
Posty: 219
Rejestracja: 2014-03-19, 16:31

Post autor: apis » 2016-10-18, 12:29

Sytuacja bez zmian nie mogę wejść na niektóre działy .

Awatar użytkownika
eragonc
Rezerwa
Rezerwa
Posty: 472
Rejestracja: 2014-03-12, 21:39

Post autor: eragonc » 2016-11-06, 20:04

A masz włączone oszczędzanie danych w ustawieniach Chrome?
Bo ja mając je włączone się nie mogę zalogować a wystarczy wyłączyć i jest ok.
Był rozkaz więc biegnę, biegnę naprzód
Tam za wzgórzami jest wróg
Ktoś upadł, nie patrzę nawet kto
Przecież za chwilę mogę to być ja

apis
A-Team
A-Team
Posty: 219
Rejestracja: 2014-03-19, 16:31

Post autor: apis » 2016-11-06, 23:04

Wyłonczone teraz znowu mam dostęp ???

Awatar użytkownika
eragonc
Rezerwa
Rezerwa
Posty: 472
Rejestracja: 2014-03-12, 21:39

Post autor: eragonc » 2016-11-07, 22:55

Sprawdź u mnie pomaga
Był rozkaz więc biegnę, biegnę naprzód
Tam za wzgórzami jest wróg
Ktoś upadł, nie patrzę nawet kto
Przecież za chwilę mogę to być ja

apis
A-Team
A-Team
Posty: 219
Rejestracja: 2014-03-19, 16:31

Post autor: apis » 2017-12-20, 15:57

Problem - z mojego telefonu nie mogę się zalogować a z komputera nie wysyła na PW tylko przenosi do działu ,,do wysłania".

Awatar użytkownika
Forestman
A-Team
A-Team
Posty: 1611
Rejestracja: 2014-01-01, 17:25
Lokalizacja: Piekary Śląskie

Post autor: Forestman » 2017-12-20, 18:23

Zawsze nowa wiadomość ląduje w dziale "do wysłania", dopiero jak odbiorca ją odczyta przeskakuje do "wysłane", to nie jest błąd :-)

apis
A-Team
A-Team
Posty: 219
Rejestracja: 2014-03-19, 16:31

Post autor: apis » 2017-12-20, 19:07

Rozumiem a co z brakiem logowania przez smartfona .

Awatar użytkownika
Forestman
A-Team
A-Team
Posty: 1611
Rejestracja: 2014-01-01, 17:25
Lokalizacja: Piekary Śląskie

Post autor: Forestman » 2017-12-20, 20:03

No tu już problem i nie wiem jaki :-(
Z tego co mi wiadomo to forum w tym miejscu (na tym serwerze i u tego hosta) kończy żywot z końcem roku, musimy jakieś nowe miejsce znaleźć...

Fatal1ty
Rekruci
Rekruci
Posty: 27
Rejestracja: 2017-12-03, 20:40

Post autor: Fatal1ty » 2017-12-25, 11:50

Jeśli szukacie dobrego i niezawodnego hosta to polecam linuxpl.com
Sam korzystam z ich usług na szeroką skalę i póki co nie ma większych problemów ;)
Jak coś służę pomocą.

Awatar użytkownika
czajson
A-Team
A-Team
Posty: 1046
Rejestracja: 2013-12-31, 09:29
Lokalizacja: Tarnowskie Góry

Post autor: czajson » 2018-01-07, 17:06

test
A TEAM

apis
A-Team
A-Team
Posty: 219
Rejestracja: 2014-03-19, 16:31

Post autor: apis » 2018-01-13, 18:02

Wszystko działa jak należy dziękuje yeerry .

ODPOWIEDZ
kuchnie na wymiar wrocław warszawa kraków

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości